Dobro došli na web stranicu kompanije N&S d.o.o. Više informacija o našim uslugama i proizvodima možete pročitati u nastavku.

Home »

140x140

O nama

“N&S” d.o.o. osnovano je 1989. godine. Poduzeće se bavi izradom i montažom čeličnih konstrukcija (proizvodne hale, skladišta, sportske dvorane, autosaloni, nadstrešnice, poljoprivredni objekti i sl.).

Nudimo kompletne usluge projektiranja te građenja objekata po sistemu ključ u ruke, kao i usluge konzaltinga u vezi građevinarstva, preporuke o izboru vrste konstrukcija, limova, panela i sl.

Izrada projektne dokumentacije s potrebnom radioničkom razradom, izrada elaborata statičke sigurnosti i stabilnosti izvedenih radova, konstrukcije i pokrivanja, stručni nadzor nad izvedbom radova.

Održavanjem visoke kvalitete proizvoda i usluga držimo jednu od vodećih pozicija na tržištu, te to mjesto želimo zadržati i u budućnosti. Vrhunska kvaliteta proizvoda postiže se izborom najkvalitetnijih materijala te rigoroznim kontrolama konačnih produkata. Kvalitet proizvoda je jamac potpunog zadovoljstva naših kupaca.

Odlikuje nas učinkovit i skraćen rok izrade i montaže, vitki stupovi i veliki rasponi za maksimalnu iskoristivost površina, jednostavno montiranje svih oblika fasade i drugih komponenata, dug vijek trajnosti i povoljne cijene.

Naši proizvodi su jednostavni za proširivanje i nadogradnju, vatrootporni, fleksibilni pri održavanju, modernog dizajna, sa vrhunskom toplinskom i akustičkom izolacijom.


© N&S d.o.o. 2013

Rankovići b.b., 72290 Novi Travnik, +387 30 791 364